Welkom bij Juwelier Donné in Leopoldsburg

Welkom op de website van Juwelier Donné te Leopoldsburg. Wij leiden u graag rond in de magische wereld van juwelen en uurwerken. Via deze website hopen wij dat u de informatie vindt die u zoekt. Juwelier Donné biedt u een tijdloos assortiment aan van juwelen, trouwringen en uurwerken.

Geschiedenis

Sinds meer dan 30 jaar staat de naam Donné garant voor kwaliteit in juwelen en uurwerken. U vindt bij ons een harmonieuze collectie juwelen en uurwerken die zowel jong als oud kan bekoren. U kan ook uw oud goud bij ons inleveren. Wij maken er een nieuw juweel van of u krijgt er een eerlijke prijs voor.

Passie voor perfectie en een klantenservice komen bij juwelier Donné op het absolute voorplan. De jarenlange ervaring en het eigen atelier geven u de garantie dat u in vertrouwen koopt. Herstellingen en transformaties gebeuren professioneel én snel.

Door onze talloze jaren van ervaring kunnen wij u de professionele service aanbieden die garant staat bij Juwelier Donné.  We zijn gespecialiseerd in het herstellen van juwelen en uurwerken. Tevens kan u bij ons ook terecht voor het ontwerpen van eigentijdse juwelen, helemaal naar uw smaak en wens.

Ons atelier biedt:

  • eigen creaties en ontwerpen volgens de klant
  • transformeren van oude juwelen naar hedendaagse stijl
  • herstellen van juwelen
  • herstellen van alle merken van uurwerken
  • herstellen en restaureren van klokken

Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Back to Top